Forside

Velkommen til Langeland Musikskole… os med lyst til musik.

Nu er vi åben for tilmelding/gentilmelding til sæson 2021/22, med mange muligheder for både børn, unge og voksne.

Læg særligt mærke til vores tilbud om instrumental-undervisning på hold, som er til de elever, der har lyst til at starte på et instrument sammen med 2-3 andre.

Klik dig ind på årsfolderen eller grundskolefolderen her…

I Langeland Musikskole har vi lyst til musikken! Det håber vi kommer til udtryk både i vores travle hverdag og i de mange koncerter og arrangementer vi afholder løbende i musikskolesæsonen.

Vi er en aktiv kommunal musikskole under Langeland Kommune, hvor du møder engagerede undervisere i en lang række instrument– og orkestersammenhænge!

Hold øje med nyt i kalenderen, nyhederne og vores facebookside – og det skader jo ikke at se på vores billedgallerier fra koncerter og aktiviteter.

Velkommen til Langeland Musikskole…

——————————————————————————————————-

Udover de 32 faste undervisningsuger, har vi igen i år lavet 2 uger midt i sæsonen hvor der laves forskellige projekter. I disse uger er normal musikskoleundervisning aflyst. Dog har din lærer mulighed for at efterlæse i disse uger hvis der har været/kommer aflysninger og læreren ikke deltager i projekter. Hvis det er aktuelt vil du få besked fra læreren.

Nuværende elever kan se spilletider, elev- og lærerinfo og redigere personlige oplysninger (mail, tlf. m.m.) på Speedadmin: Brugernavn er de første 6 cifre i cpr. nr., og koden de sidste 4 cifre i cpr. nr. / en selvvalgt kode.

——————————————————————————————————-

Kig gerne i vores musikskolefoldere og her på hjemmesiden, og har du lyst til at være aktiv med musikken, kan du tilmelde dig her!

Musikskolens mailadresse: musikskolen@langelandkommune.dk

Musikskolens telefon: 63 51 64 64