Coronanedlukning

Som alle nok er bekendt med, er der ekstraordinære nationale forholdsregler ifbm. corona foreløbig frem tom. d. 17. jan. 2020. Det betyder at vi i musikskolen ikke kan gennemføre undervisning som normalt – akkurat som i foråret 2020.

Til forskel fra foråret, har vi denne gang valgt at flytte de kommende to ugers undervisning til sidst i sæsonen – fra midt til slutningen af maj. Til den tid har vi et håb om at hverdagen uden restriktioner er vendt tilbage.

Såfremt de ekstraordinære forholdsregler fortsætter efter d. 17. jan., overgår vi, hvor det giver mening, også til fjernundervisning i musikskolen.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af ikke at kunne møde elever fra på mandag, men ønsker alle både sundhed og lyst til musikken hjemme. Har forældre og elever spørgsmål er I altid velkommen til at henvende jer til jeres lærer.